Undersøgelse og diagnose


Undersøgelse og diagnose er nøglen til en effektiv behandling. Din kiropraktor ser på kroppens holdning og kropsbygning inden din behandling.

Kroppens bevægelighed og bevægemønstre analyseres ud fra smertens udgangspunkt. Kiropraktoren mærker efter stivhed i leddene, muskelspændinger eller eventuelle hævelser i blødvævet. Hvis det vurderes, vil kiropraktoren benytte instrumenter eller mere specielle tests.

En grundig undersøgelse er den vigtigste forudsætning for at finde frem til lidelsens årsag og er dermed nøglen til behandlingen. Ved undersøgelsen fremlægger patienten problemstillingen og kiropraktoren spørger ind til relevante oplysninger, suppleret med evt. foreliggende undersøgelser fra anden side. Vi undersøger kroppen som en helhed og tager højde for, at problemet kan udspringe fra en dårlig funktion et andet sted i kroppen.

Er du tidligere blevet undersøgt for samme problem, er det vigtigt at medbringe resultater fra disse undersøgelser. Under visse omstændigheder foretages en røntgenundersøgelse, før diagnosen kan stilles og behandlingsplanen udarbejdes.

Har du brug for en undersøgelse?

Så kontakt os på 8682 9766

Om osMød teamet bag

Michael Christensen

Indehaver, Kiropraktor

Kiropraktor ved Syddansk Universitet, Odense 2007. Kiropraktor i praksis 2007. Formand i Dansk Kiropraktor Forening.

Lisbet Due

Kiropraktor

Kiropraktor ved Syddansk Universitet, Odense 2006. Kiropraktor i praksis 2006. Efteruddannelse i pædiatrisk kiropraktik.

Britt Overgaard

Kiropraktor (Aktuelt på barsel)

Kiropraktor ved Syddansk Universitet, Odense 2015. Kiropraktor i praksis 2015. Efteruddannelse i pædiatrisk kiropraktik.

Heidi Elgaard Madsen

Sekretær

Lars Rindal

Kiropraktor

Kiropraktor ved Syddansk Universitet, Odense 2022. Kiropraktor i praksis 2022.

Tenna Bolby

Kiropraktor (Aktuelt på barsel)

Kiropraktor ved Syddansk Universitet, Odense 2019. Kiropraktor i praksis 2019.

Rasmus Weibel

Kiropraktor

Kiropraktor ved Syddansk Universitet, Odense 2022. Kiropraktor i praksis 2022.

Vores team

Kiropraktisk klinik på Skolegade i Silkeborg blev etableret i 1973. Vi er i dag et dynamisk team bestående af kiropraktorer og sekretærer.

Læs mere om os her

Priser & vilkår

Kiropraktisk behandling er en del af det offentlige sundhedssystem. Hvis du har tegnet en sundhedsforsikring, kan den også dække behandlinger hos os. 

Du kan læse mere om vores priser og vilkår her

Kontakt

Kiropraktisk klinik Silkeborg ApS
Skolegade 23 A, 1. sal, 8600 Silkeborg
Telefon: 8682 9766

info@kiro-silkeborg.dk

Find os